"Ik ervaar vaak geroezemoes tijdens mijn presentaties"

"Ik kan op vergaderingen moeilijk mijn punt maken"

"Tijdens mijn speeches kan men mij achter in de zaal niet goed verstaan"

"Als ik iets moet uitleggen voel ik me onzeker"

De stem is het belangrijkste communicatiemiddel dat de mens tot zijn beschikking heeft.
Stemcoach Harry Tazelaar richt zich op mensen die de impact van hun stem willen vergroten, met daarbij als doel het beter overbrengen van hun boodschap.
Voor veel mensen is communicatie een essentieel onderdeel van hun werk en zal een beter stemgebruik hen veel succes brengen. Ik denk hierbij aan: leidinggevenden, HR-medewerkers, sollicitanten, medewerkers van callcentra, verslaggevers, acteurs en stemacteurs, maar ook bijvoorbeeld advocaten, politici en artsen.

Beter spreken kun je leren!

"Harry benadert iemands stem als muziekinstrument. En door zijn jarenlange ervaring als professioneel musicus weet hij als geen ander hoe hij dat instrument op zijn mooist kan laten klinken.Het vergroot zowel de effectiviteit van communicatie als ook het zelfvertrouwen van zijn klanten! Wat mij erg aanspreekt als we samenwerken met deelnemers is zijn rust, humor en zijn gedrevenheid om tot een resultaat te komen. Hij creŽert een setting waarin fouten maken geen issue is en je zonder gene oefeningen uitvoert."

- Claudia Mies, trainer/facilitator

"Ik heb zes sessies individuele stemcoaching bij Harry gevolgd en heb nu al het gevoel dat ik veel beter gehoord wordt, dat geeft me erg veel zelfvertrouwen. Door zijn ontspannen en tegelijkertijd gedreven benadering heb ik in korte tijd grote stappen kunnen zetten!"

- Jonathan de Vette, HR Business Partner den Hartogh